KAYSERİ / KOCASİNAN - Beyazşehir Borsa İstanbul İlkokulu

Orhan AKÇAKAYA - Okul Müdürü

1970 Bünyan doğumluyum. İlkokulu Bünyan Ağcalı İlkokulunda, Ortaokulu Mersin İHO da, Liseyi Bünyan İHL de 1988 yılında tamamlayarak 1989 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümüne girerek 1993 yılında tamamladım. 1994 yılında Ağrı İli Aslangazi İlköğretim Okulunda göreve başladım. Sırasıyla Kocaeli Kandıra İlçesi Kefken İlköğretim Okulu, Yozgat İli Saraykent İlçesi Kamberli İlköğretim Okulu, Güldibi İlköğretim İlköğretim Okulu, Kayseri İli Bünyan İlçesi Samağır Köyü İlköğretim Okulu, Yeni Mahalle İlköğretim Okulu, Ekinciler Köyü İlkokulu-Ortaokulunda sınıf öğretmenliği ve yöneticilikler yaptım. Samağır Köyü İlkokulunda görev yaparken Uzman Öğretmenlik sınavını kazanarak Uzman Öğretmen Oldum. 2015 yılında Kayseri Kocasinan Beyazşehir İMKB İlkokulu-Ortaokulunda Okul Müdürü olarak göreve başladım ve halen bu göreve devam etmekteyim. Evli ve 3 çocuk babasıyım.